Top 7 groene Moederdagcadeaus

Top 7 groene Moederdagcadeaus

Op zondag 10 mei is het weer Moederdag. Alle moeders worden in de bloemetjes gezet. Letterlijk meestal, met een mooie bos bloemen. Maar er zijn nog zo veel meer leuke, originele cadeaus te bedenken. In ons tuincentrum in Joure vind je gegarandeerd een Moederdagcadeau voor binnen of buiten waar je haar blij mee zal verrassen. Voor elk wat wils en voor elk budget, want de prijzen van een bos rozen en gemengde boeketten zijn vlak vóór en op Moederdag niet mis. Bovendien gaan die niet zo lang mee. Dus kijk eens naar deze aanraders als groen cadeau voor moeders.

  1. Een geurende tuin- of kamerplant. Goedkoper en duurzamer dan een fles parfum! Denk aan rozen, geurgeraniums, kruiden zoals lavendel en rozemarijn, een citroen- of sinaasappelboompje, sering, blauweregen, kamperfoelie en (kamer)jasmijn.
  2. Een plant of kruid met een toepasselijke naam, zoals iris, madelief, margriet, marjolein, rozemarijn, vlijtig liesje, Suzanne-met-de-mooie-ogen, hortensia 'Annabelle', herfstanemoon 'Königin Charlotte', clematis 'Jacqueline de Pré', geranium 'Rozanne' of pioenroos ‘Sarah Bernhardt’.
  3. Een hippe kamerplant, zoals een cactus, hangplant, grote bladplant, een kokedama (hangende mosbal met een plantje erin), het pannenkoekenplantje of de stippenbegonia.
  4. Een mand of bak vol perkgoed (eenjarige zomerbloeiers). Plantjes als vlijtige liesjes, lobelia’s, verbena’s, petunia’s, surfinia’s en begonia’s zijn nu heel voordelig in aanschaf en moeder heeft er de hele zomer plezier van.
  5. Handig tuingereedschap, bijvoorbeeld goede tuinhandschoenen, een nieuwe snoeischaar, een heggenschaar, een knielmatje, een kweekkasje of een opvouwbare mand voor onkruid en snoeiafval.
  6. Mooie tuinaccessoires, zoals nieuwe tuinkussens, een mooie pot of kuip, vrolijk kleed voor op de tuintafel, buitenkleed voor op het terras, balkon of vlonder, tuinposter, buitenlamp, windlicht met (geur)kaars, waterschaal met drijfplantjes of een hangmat. Altijd een schot in de roos!
  7. Dierenliefhebsters maak je blij met een vogelhuisje, insectenhotel, egelhuisje, drink- en badderschaal voor vogels of zwaluwnestkast.

Namens het hele team van ons tuincentrum in Joure:
een heel fijne Moederdag!