Beestenboel

Deze pagina wordt bijgehouden door Samantha , mijn dochter;

Laatst gewijzigd 26-11-2015

 

We hebben 3 weken bezoek gehad van Gijs, een lieve bok uit de Knipe. Dus verwachten we komend voorjaar weer jonge geitjes in het weiland tegenover het tuincentrum.

Verder gaat het heel goed met de geiten. Alle plekjes op Slimpie zijn neus zijn weg, ze laten zich meer aaien, alleen word Stipje nog steeds gepest door de andere 2. Iedereen mag er gerust naartoe en de geit met witte stipjes niet aaien deze geit is nog wel eens boos of brutaal en we willen niet dat iemand word gebeten.  

Ook gaat het goed met de kippen die achter je aan lopen. Maar daar hoef je niet bang voor te zijn ze doen niet zomaar iets maar zijn soms wel heel brutaal. De kippen zijn nu in rui (ze krijgen dan nieuwe veren) en zien er nu wat zielig uit maar er is helemaal niets mee aan de hand. In de winterperiode leggen de kippen geen eieren meer.

Met Beka gaat het ook goed hij jaagt nog steeds op de muizen en komt soms aan met een vogeltje. Hij ligt bijna altijd bij de kassa vanwege de aandacht. Je kunt hem altijd aaien maar als hij gaat rollen liever niet op de buik aaien dat vind hij niet leuk en dan gaat hij klauwen en soms ook bijten.